Kategorier
Nyhed Podcast

Ny podcast: Frederik Gylling, ‘Tænk over, du kan være et forbillede for andre’

Næsten hver tredje 19-20-årige med handicap er på kontanthjælp. Kun 40 procent er under uddannelse. Til sammenligning er 82 procent af alle unge på samme alder under uddannelse. Kun fem procent er på kontanthjælp.

En ny undersøgelse fra IBOS viser, at unge med synshandicap kan knække den negative kurve, hvis der tages hånd om dem tidligt med en målrettet indsat med synskompenserende strategier og hjælpemidler. Jo tidligere des bedre. En tidlig indsats giver de unge en tro på deres egne evner til at gennemføre en uddannelse.

Frederik Gylling har et synshandicap. Men han er også bachelor i Value Chain Management og kandidat i International Business and Management. Dette er historien om en nysgerrig og viljestærk ung mand. Men det er også historien om, at hvis man får den rette hjælp og rette betingelser, så kan man knække den negative kurve.

IBOS har besøgt Frederik Gylling på hans første arbejdsplads. Lyt med.

Lyt til podcasten ‘Frederik Gylling: Tænk over, du kan være et forbillede for andre unge’

Vil du høre flere podcasts?

Vi har samlet vores podcasts. Find dem på podcast-siden.