Kategorier
Podcast

Ny podcast: Betydning af at møde andre med synshandicap

Her er en ny podcast til dig, der arbejder med synsrehabilitering. Lyt og bliv klogere på betydningen af at møde andre med synsnedsættelse i synsrehabiliteringen.

IBOS’ specialkonsulent Lea Johanne Sarfelt har taget den nordiske master i synspædagogik og synsrehabilitering. I denne podcast fortæller hun om sit speciale, der har titlen: ’Betydningen af at møde andre med synsnedsættelse. En livsverdensfænomenologisk undersøgelse blandt personer med synsnedsættelse.’

Kort fortalt, viser studiet, at det har en betydning at møde ligesindede i synsrehabiliteringen i forhold til at leve med en synsnedsættelse. Lyt med og få en gennemgang af specialet – og resultaterne.

Lyt til podcasten ‘Betydningen af at møde andre med synsnedsættelse’

Vil du høre flere podcasts?

Vi har samlet vores podcasts. Find dem på podcast-siden.