Kategorier
Aktiviteter Kalender Nyhed

Julebingo & fællesspisning

Dato
30 november 2021

Pris
75 kroner

Sted
IBOS

Bemærk, at alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas ved ankomst til fællesspisning.

Program den 30/11 2021 

  • Klokken 16.00 – 16.30 Kaffe & Kage
    Vi mødes og drikker en kop kaffe med dertilhørende kage.
  • Klokken 16.00 – 17.30 Julebingo
    Tiden flyver afsted, og inden vi får set os om, er det december med nisser, gran, gløg, juletravlhed og gaveindkøb.  Vi tyvstarter lidt på julens glæder, og byder denne sidste tirsdag eftermidddag i november, på IBOS´ berømte julebingo – det bli’r en festlig eftermiddag.
  • Klokken 17.30 – 20.00 Middag
    Derefter spiser vi en god middag i kantinen.

Pris ved deltagelse

Det koster 75 kroner at deltage.
Der kan enten betales ved døren når du kommer eller man kan betale via Mobilepay på nummer: 45 85 22. NB! Hvis du betaler med Mobilepay er det vigtigt, at du skriver dit navn i kommentarfeltet.

Tilmelding

Tilmeld dig via Nem tilmeld på dette link

Om fællesspisning

Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen på IBOS.

Alle er inviteret: Venner af huset, tidligere og nuværende elever, kursister, borgere og pårørende og alle jeres venner. 
Der vil være hjemmelavet mad, som IBOS’ køkkenteam laver under ledelse af kok Per Gylstorff. Der vil hver gang være en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang. 

IBOS’ medarbejdere og vores skønne frivillige hjælpes ad med at gøre det til en god og hyggelig oplevelse for alle. Giv gerne en hånd med, hvis du oplever, at der er behov. 

Vi har bl.a. afholdt debatarrangementer, fortælleaften, politisk vælgermøde, koncert, kursus i førstehjælp, tema om synstolkning, lyrikaften og nyt fra IBOS’ hjælpemiddeludstilling – og alle er velkomne til at komme med forslag, gode ideer til Jes Diemer på mailadressen JY3U@kk.dk.

Næste fællesspisning

Er tirsdag den 27.januar 2022 klokken 16.00 til 20.00.  

Tilbage til Nyhedsoversigten