Kategorier
Kalender Ung

Workshop og pizza for unge mellem 16 og 36. Den 10. februar 2022.

Du er ung, imellem 16-36 år, og har en synsnedsættelse. Du ved, hvad unge med synsnedsættelse har brug for – og derfor er dine inputs vigtige! Hvad tænker du om fremtiden? Hvad har du brug for til at komme bedst videre i uddannelse eller job og få lige adgang til det liv du drømmer om ?

Hvorfor

IBOS er nysgerrige på unges oplevelser og perspektiver. Derfor afholder vi en workshop for jer unge, hvor I kan dele jeres behov, tanker og forventninger til IBOS. Vi ønsker at bruge jeres erfaringer, viden, behov og gode ideer, når der i fremtiden skal planlægges kurser, netværksaktiviteter og tilbud til unge.

Vi ønsker at være relevante – og blive et go-to-sted – når I har behov for rådgivning og viden i fremtiden.

Hvad

IBOS inviterer alle unge med synsnedsættelse imellem 16-36 år til en workshop af tre timers varighed om hvad unge med en synsnedsættelse har brug for.

Workshoppens form og output

Det er en facilitator fra Implement Consulting Group, Tina Hjulmann Meldgaard, der står for workshoppen. Tina har stor erfaring i at skabe gode og inspirerende, rammer, hvor det føles trygt at give sin mening til kende. Workshoppen er de unges rum, og IBOS’ fagmedarbejdere og ledere deltager ikke. Som resultat af workshoppen produceres en video med gode råd fra deltagerne til IBOS. Workshoppen er planlagt i samarbejde med DBSU.

Hvad får du ud af det som deltager? 

  • Du får en sjov, og lærerig dag.
  • Du er med til idé-udvikling af nye tilbud og initiativer, som du og andre unge vil få glæde af.
  • Du er med til at præge fremtidens tilbud til unge på IBOS.
  • Du mødes med andre unge til en dynamisk og professionelt tilrettelagt workshop.
  • Efterfølgende pizza & hygge.

Det praktiske

Målgruppe 

Unge med synsnedsættelse imellem 16-36 år, der ønsker at bidrage aktivt og konstruktivt med feedback og idéer. Du behøver ikke at tidligere at have brugt IBOS.  

Tid og sted  – Deltag fysisk eller via Teams

Workshoppen foregår den 10. februar 2022 fra kl. 16.00 – 19.00 med efterfølgende aftensmad.  

Det afholdes på IBOS, Rymarksvej 1, 2900 Hellerup.

Praktisk info om lokale m.m. følger efter tilmeldingen. Hvis du ikke kommer fra Sjælland, men alligevel ønsker at deltage, så er det muligt at lytte med og komme med inputs via Microsoft Teams. Dog med lettere begrænsede muligheder for at indgå i alle snakke og øvelser. 

Tilmelding 

Tilmeld dig via dette link senest torsdag den 20. januar kl. 12.00.

Tilbage til Nyhedsoversigten