Kategorier
Nyhed

IBOS producerer 1205 overlægsplader til folkeafstemning i juni

I dag sendes 1205 overlægsplader med punkt afsted til 49 af landets kommuner, så de er klar til at komme i brug fra den 20. april, hvorfra du kan brevstemme til folkeafstemning om EU-forsvarsforbeholdet.

Vi er taknemlig over at kommunerne støtter op om at gøre folkeafstemningen tilgængelig for alle. Ved at give mennesker med synshandicap mulighed for at stemme selvstændigt og privat, på lige fod med andre, skaber vi lige adgang til vores demokrati.

Videobeskrivelse: Videoen viser produktionsprocessen af overlægspladerne. Der er 4 billeder. 1. Af overlægspladen med punkt. 2. Et af en printer, der udskærer felter til ja/nej i akrylpladen. 3. kort video af en Perkins Brailler, hvor der manuelt laves punkt, 4. Pakning af pladerne