Kategorier
Nyhed

Informationsaften om Fritidsmakker: Skal du være frivillig?

Har du lyst til at være frivillig et par timer et par gange om måneden? Kom til informationsaften den 15. august og hør mere om at blive frivillig på IBOS.

Som Fritidsmakker på IBOS er du med til at lave fritidsaktiviteter for borgere med et synshandicap. Fritidsmakker er en del af et projekt, der gennem aktiviteter skaber nye oplevelser og fællesskaber for mennesker med et synshandicap. Formålet er bl.a. at øge livsglæde, mindske isolationsfølelsen og give lige adgang til et større fællesskab for en gruppe borgere, som oplever at have færre muligheder for et aktivt og berigende fritidsliv. Du bliver også selv del af et fællesskab med de andre frivillige.

Projektet er støttet af TrygFonden.

Alle, der vil, kan blive frivillige. Vi har både frivillige, der er gymnasieelever, pensionister og folk der er midt i livet. Det eneste det kræver, er, at du har lyst til at møde op 1-2 gange om måneden på IBOS i ca. 2 timer pr. gang og lave aktiviteter. Fx gå eller cykle en tur, spille spil eller drikke kaffe med en lille gruppe af mennesker med synshandicap.

Mød en Fritidsmakker: Michael

Fritidsmakker Michael fortæller om at være frivillig og hvorfor du også skal blive en del af fællesskabet.

Informationsaften: Få info om at være frivillig

Der er informationsaften om at være frivillig på IBOS mandag den 15. august kl. 18.30 til kl. 20.30 på Instituttet for Blinde og Svagsynede, Rymarksvej 1 i Hellerup. Her byder vi på en kop kaffe og lidt kage, mens vi fortæller. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig IBOS’ informationsaften på kursussiden.

Du kan også blive en del af Facebook-gruppen ‘Fritidsmakker’.

Kontakt

Du kan også tilmelde dig hos eller stille spørgsmål til frivilligkoordinator Barbara M. Mauritson.

Ring på 21 16 85 96 eller send en mail til gy0r@kk.dk.

Foto af Barbara