Kategorier
Nyhed

Bliv gå-vært. Inspirationsaften den 10. oktober på IBOS

Kender du en, som vil være frivillig gå-vært og gøre en forskel for en gruppe mennesker med blindhed eller stærkt nedsat syn? Så kom til inspirationsaften den 10. oktober kl. 17 – 20.

IBOS har startet et nyt samarbejde op med Just Human, som har Just Walk, som er en venlig bevægelse, hvor lokale gå-værter over hele landet inviterer med på gåture, hvor man i fællesskab tager skridt for venligheden.

Hvor foregår gå-vært?

Det frivillige arbejde foregår i Hellerup og har udgangspunkt fra Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS). IBOS ligger i gåafstand fra Hellerup station (10 – 15 min.) og 15 – 20 min. gang fra Ryparken station. Adressen er Rymarksvej 1, 2900 Hellerup og kan nemt nås på cykel via Ryparken eller Strandvejen.

Kom til inspirationsaften?

Du bliver gå-vært ved at deltage i en inspirationsaften, som afholdes den 10. oktober i Hellerup for alle, der har lyst til at være frivillige og starte et Just Walk gå-fællesskab med mennesker med et synshandicap.
Inspirationsaftenen afholdes hos IBOS – Rymarksvej 1, 2900 Hellerup fra kl. 17-20.

Du tilmelder dig denne særlige inspirationsaften ved at skrive til Barbara Marie Mauritson på GY0R@kk.dk.

Du kan læse mere om arrangementet, samarbejdet, og om at blive frivillig gå vært for mennesker med synshandicap på Just Humans hjemmeside.

Få en lækker jakke

Just Human ønsker, at støtte op om gå-værterne og fællesskaberne på mange forskellige måder. Du kan blandt andet, så snart du er startet som gå-vært, gå ind og bestille en lækker Just Walk-jakke.

Foto af en sort jakke med logo af Craft og Just Walk.

Tilbage til nyhedsoversigt