Kategorier
Kursus fagfolk Nyhed Podcast

Ny podcast: De synsfaglige netværksdage

Hvert år mødes synsprofessionelle fra hele landet til de synsfaglige netværksdage. Her er mange aktuelle emner inden for synsområdet på programmet, hvor de professionelle deler viden og erfaringer. Både ved forelæsninger, workshops og netværk. Lyt med i podcasten.

Netværksdagene er arrangeret af DTHS og IBOS og i år var ca. 100 mennesker samlet.

Du kan tage med IBOS til netværksdagene i denne podcast. Vi har nemlig udvalgt et lille udpluk fra de to dage til dig, hvor du kan glæde dig til at høre om alt fra Hvidbogen, punktforkortelser, døgnrytmeforstyrrelser, taktile illustrationer til synsudredning af mennesker med hjernerystelse. Og her møder du både de synsprofessionelle, men også en kvinde, der har kæmpet et år med blandt andet synsudfordringer, efter hun en morgen blev dårlig, besvimede på badeværelset og slog hovedet.

God fornøjelse.

Lyt til podcasten: De synsfaglige netværksdage 2022

Vil du høre flere podcasts?

Vi har samlet vores podcasts. Find dem på podcast-siden.

Tilbage til nyhedsoversigten