Kategorier
Hjælpemidler IKT Nyhed

IBOS på CSUN: Få viden om det nyeste skrig indenfor hjælpemiddelteknologi

IBOS’ IKT-konsulenter, Rasmus Paasch og Bo Alstrup, er taget til LA, Californien. Til konferencen ”CSUN Assistive Technology Conference”. En konference, hvor forskere, praktikere, udstillere og slutbrugere fra hele verden deler viden og erfaringer inden for hjælpemiddelsteknologi.

”Vi glæder os til at komme rundt på konferencen og vil dele de bedste ting med jer. Der bliver jo simpelthen fremvist sidste nye skrig, hvad angår hjælpemidler for bl.a. folk med nedsat syn. Det vi overordnet kan sige, er, at det meste af det, der er relevant, det er noget med strøm på. Skærmelæsere, forstørrelsesprogrammer, apps til navigation og orientering. Der er rigtig, rigtig, rigtig mange ting. Der er knap 350 seancer at vælge imellem. Og vi er kun to. Så vi skal have dækket dem bedste muligt. Udover de her 14 spor, der er i hvert timeslot – som der er syv af – så er der jo også en udstilling med over 100 udstillere. Vi har udvalgt 14, som vi mener, er ’et must’ for os at besøge,” fortæller Bo Alstrup

Podcasts fra CSUN

Her kan I høre podcasts, hvor Bo Alstrup og Rasmus Paasch deler viden fra CSUN: Hør om tilgængelige PDF’er og WCAG, nyt fra JAWS, nyt fra Apple og Google, Microsoft Teams, Voiceover, Invision AI, ChatGPT, Navilens, grafiske punktdisplays, task aware browsing, kodning, matematik og skærmlæsere og nye produkter de har set i udstillingen, fx en lysende mobilitystok. Og meget andet spændende. God fornøjelse!

Lyt til podcasten: CSUN dag 1

Lyt til podcasten: CSUN dag 2

Lyt til podcasten: CSUN dag 3

Lyt til podcasten: CSUN dag 4

Lyt til podcasten: CSUN dag 5

Her kan du læse transskriberinger af podcastene.