Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Oktobers fællesspisning står i musikkens tegn

oktober 26, klokken: 16:00 - 20:00

Så er der igen fællesspisning på IBOS

Program den 26/10 2021 

 • Klokken 16.00 – 16.30 Kaffe & Kage
  Vi mødes og drikker en kop kaffe med dertilhørende kage.
 • Klokken 16.00 – 17.30 Fællessang, musikquiz og åben mikrofon….
  Denne tirsdag står programmet i musikkens tegn, vi skal synge sammen og sætte de små grå i gang med en vaskeægte musikquiz – var det Belli eller Bethoven, soft rock eller sonate …. det må tiden vise.
  Der vil også være åben mikrofon, så hvis du har en sang eller et digt du gerne vil dele med os andre – er det en mulighed at gøre det lige her. 
 • Klokken 17.30 – 20.00 Middag
  Derefter spiser vi en god middag i kantinen.

Pris ved deltagelse

Det koster 75 kroner at deltage.
Der kan enten betales ved døren når du kommer eller man kan betale via Mobilepay på nummer: 45 85 22. NB! Hvis du betaler med Mobilepay er det vigtigt, at du skriver dit navn i kommentarfeltet.

Om fællesspisning

Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen på IBOS.

Alle er inviteret: Venner af huset, tidligere og nuværende elever, kursister, borgere og pårørende og alle jeres venner. 
Der vil være hjemmelavet mad, som IBOS’ køkkenteam laver under ledelse af kok Per Gylstorff. Der vil hver gang være en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang. 

IBOS’ medarbejdere og vores skønne frivillige hjælpes ad med at gøre det til en god og hyggelig oplevelse for alle. Giv gerne en hånd med, hvis du oplever, at der er behov. 

Vi har bl.a. afholdt debatarrangementer, fortælleaften, politisk vælgermøde, koncert, kursus i førstehjælp, tema om synstolkning, lyrikaften og nyt fra IBOS’ hjælpemiddeludstilling – og alle er velkomne til at komme med forslag, gode ideer til Jes Diemer på mailadressen JY3U@kk.dk.

Næste fællesspisning

Er tirsdag den 30. november 2021 klokken 16.00 til 20.00.

Detaljer

Dato:
oktober 26
Tidspunkt:
16:00 - 20:00
https://ibos.nemtilmeld.dk/209/