Sociale aktiviteter

illustration af citationstegn i taleboble

IBOS har ansat en frivillig koordinator, hvilket betyder, at der løbende vil blive planlagt flere tilbud. Læs om hvilke muligheder du har nu for at møde andre med synsnedsættelse.

Illustration af unge i drøftelse med hinanden rundt om et bord

Kom til idé-workshop den 10 februar 2022.

Du er ung, imellem 16-36 år, og har en synsnedsættelse. Du ved, hvad unge har brug for – og derfor er dine inputs vigtige! Hvordan kan IBOS hjælpe dig bedst videre i uddannelse, job og det gode liv? Fortæl os om det, og vær med til at skabe det IBOS, som du har brug for nu eller i fremtiden. 

Læs mere om workshop

Tegning: Et langbord med mennesker, der er til middag - der er en stor kalkunsteg på bordet

Fællesspisning

Gå ikke glip af hyggeaftener på IBOS. Den sidste tirsdag i hver måned (på nær december og juli) spiser vi god mad sammen. Derudover er der en aktivitet inden maden, som varierer fra gang til gang.

Læs mere om fællesspisning

tegning af flere mennesker der taler sammen

IBOS Sommercamp

Hvert år i juli slår IBOS dørene op til seks fede dage, hvor unge mellem 16-25 år kan få nye venner, fest og farver, oplevelser og overraskelser. Mød Ibrahim, der fortæller om sin oplevelse med IBOS Sommercamp.

Få mere at vide om IBOS Sommercamp

To unge drikker kaffe

Gratis kurser

IBOS opretter løbende nye gratis kurser og arrangementer. Fx har vi løbende kurset ‘Hvad vil det sige at få en synsnedsættelse?’ Her kan dig, der har en nyopdaget synsnedsættelse, møde andre med synshandicap og udveksle viden og erfaring.

Se hvilke gratis kurser vi har til dig – listen opdateres løbende

Tegning af bærbar computer - på skærmen er en kvinde med en mikrofon

Podcasts med personlige fortællinger

Du kan lytte til personlige fortællinger, hvor mennesker med synsnedsættelse fortæller om livet med synsnedsættelse og deler deres erfaringer.

Lyt til podcasts med personlige historier