Startpakkedage

Der afholdes hvert år i august et uddannelses- og studieforberedende kursus for dig, der skal starte på en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse.

It-startpakken

Hvis du har brug for en it-startpakke – og har fået en SPS-bevilling – så vil du få den udleveret på startpakkedagene.

Startpakken indeholder som udgangspunkt en bærbar Windows pc med Office pakken og blinde- og svagsynskompenserende programmer. Fælles for de tre startpakker er, at man ved udleveringen på IBOS, får en kort introduktion til startpakken, samt udredning af øvrige hjælpemiddelbehov til studiebrug, fx lys og hjemmearbejdsplads.

Efterfølgende vil man blive tilbudt fjernsupport og/eller e-læring.

Gode råd og studievejledning

Udover udlevering og instruktion i at bruge startpakken, så får du gode råd fra studerende med et synshandicap, et oplæg fra Nota omkring brug af deres bibliotek og mulighed for at stille spørgsmål til IBOS’ studievejledere.

Praktiske informationer

Startpakkedagene afholdes typisk fra klokken 9.00 til 16.00 og hver deltager vil efter tilmelding få besked om præcist mødetidspunkt. Hver deltager tildeles 2,5 time. Det foregår fysisk på IBOS, Rymarksvej 1 i Hellerup.

Det er gratis at deltage i startpakkedagene, men det kræver tilmelding. Der åbnes for tilmelding omkring juni, når dagene er planlagt.

Det uddannelses- og studieforberedende kursus (startpakkedagene) bliver oprettet på kursussiden, når det er planlagt.