Sommertræf for unge

illustration af citationstegn i taleboble

Har du lyst til en uforglemmelig sommerdag med andre unge, der har en synsnedsættelse? Den 1. juli åbner IBOS dørene for et helt nyt koncept, sommertræf, for unge mellem 15 – 29 år, hvor fokus er på ungdomsliv, fællesskab & oplevelser.

Kom og vær med, når IBOS for første gang inviterer til sommertræf den 1. juli. Vi garanterer en dag fyldt med grin, oplevelser og fællesskab sammen med andre unge med synsnedsættelse.

Dagen vil bestå af fælles aktiviteter, lege og øvelser, der vil skabe et stærkt fællesskab og give alle mulighed for at lære hinanden, og IBOS bedre at kende. Efter frokost tager vi afsted til Roskilde Festival, hvor vi vil få en rundvisning og opleve festivalstemningen helt tæt på. Dagen rundes af med spisning i fællesskab på Roskilde Festival, mens vi hører god musik, og slapper af med drinks i godt selskab.

Tilmeld dig Sommertræf

Tilmeld dig sommertræffet – Du kommer videre til vores tilmeldingssystem NemTilmeld.


Årets oplevelse: Roskilde Festival


Kom bag kulisserne til Roskilde Festival!

Roskilde Festival turen vil byde på en rundvisning, der tager os ind på festivalpladsen, der endnu ikke er åbnet, campingområdet, hvor alle festivalgæsterne er ved at varme op til festivalen og på FirstDays pladsen. Vi vil også se Dream City, som ligger centralt på Roskilde Festival og er kendetegnet ved at være brugerstyret og bygge på værdier som social og miljømæssig bæredygtighed, fællesskab og innovation. Desuden er Dream City det eneste sted på festivalen, hvor man som festivaldeltager kan få lov til at bygge sin egen lejr op allerede fra midten af april. Hvilket giver nogle kreative, sjove og anderledes lejre.

Efter rundvisningen har vi mulighed for at blive og nyde festivalatmosfæren, vi spiser noget mad, slapper af og lytter til musik ved FirstDays scenerne.

Program sommertræf

Kl. 8.30 – 9.15
Løbende ankomst og morgenmad i kantinen                              

Kl. 09.15 – 10.45
Ryste sammen-aktiviteter med Ungeteamet

Kl. 11.00 – 12.30
Fokus på uddannelse, beskæftigelse, teknologiens muligheder og en case.

Kl. 12.30 – 13.15
Frokost

Kl. 13.30
Mod Roskilde Festival                     

Kl. 18.00
Aftensmad på Roskilde Festival

Kl. 20.00
Farvel og tak for i år

Læs det fulde program på NemTilmeld siden.

Hvor, hvornår og hvordan

  • Sommertræf bliver afholdt mandag den 1. juli 2024 i uge 27
  • Sommertræffet vil foregå på IBOS – Instituttet for Blinde og Svagsynede, på Rymarksvej 1, i 2900 Hellerup.
  • I år bliver det et ét-dags-event, men fremadrettet vil det strække sig over flere dage.
  • Til unge, der kommer langvejsfra, vil der være mulighed for at sove i et fælles soverum med egen dyne eller sovepose. Kontakt Barbara på telefon 21 16 85 96 eller mail gy0r@kk.dk

Tilmelding

Tilmeld dig sommertræffet her. Du kommer videre til vores tilmeldingssystem NemTilmeld.