Henvendelsesskema og samtykke

illustration af citationstegn i taleboble

Alle kan henvende sig til IBOS, både fagpersoner, pårørende eller borgeren selv.


Henvendelser ved specialrådgivning

Du kan altid henvende dig telefonisk til IBOS for råd og vejledning. Læs mere på siden kontakt et team. Ønsker du en længere samtale eller afprøvning af hjælpemidler, så bedes du udfylde og sende et henvendelsesskema. Ved tider til råd og vejledning, modtager du en mundtlig rådgivning.

Når vi har modtaget dit henvendelsesskema, og evt. andre relevante dokumenter, så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler et nærmere forløb.

Henvendelser ved udredning

 • Få tilsagn fra din kommune
  Vi har kun mulighed for opstarte et forløb med tilsagn fra din kommune. Og vi kan opstarte det langt hurtigere, hvis du selv får din sagsbehandler i kommunen til at henvende sig på dine vegne, eller at du vedhæfter en skriftligt accept. Hvis ikke det er muligt, vil IBOS selvfølgelig, forsøge at få tilsagn til opstart af udredning hos din kommune.
 • Vedhæft dokumenter
  For at komme hurtigt i gang med en udredning skal du vedhæfte samtykkeerklæring og relevante dokumenter, fx fra hospitalet og øjenlægen sammen med dit henvendelsesskema.

Henvendelsesskema

Nedenfor kan du downloade skemaet i en tilgængelig PDF-fil. Oplever du problemer med at udfylde skemaet, benyt følgende PDF-læser program: Adobe Acrobat PDF Reader.

Samtykkeerklæring

Sådan sender du skemaet sikkert?

Hvis din henvendelse indeholder personfølsomme data, dvs. cpr-nummer, adresse eller oplysninger om helbredsforhold, så skal du henvende dig til IBOS med ’Sikker Digital Post’ eller borger.dk.

Hvis du har en ’sikker post’-løsning, så send dit skema til ibos@kk.dk.

Hvis ikke, send henvendelsesskema og samtykke via borger.dk, ved at gøre sådan:

 1. Download og udfyld samtykkeerklæringen og henvendelsesskemaet – Se nedenfor
 2. Gem dokumenterne på din computer, fx skrivebordet
 3. Ha’ dit NemID parat
 4. Linket fører dig til borger.dk.
  – Er du privatperson åbner digital post i ‘skriv en besked’ hvor IBOS står som modtager.
  – Er du en virksomhed, skal du finde borgercenter handicap, under socialforvaltningen, som modtager. Københavns Kommune har i øjeblikket problemer med link direkte til centrene, og vi afventer en afklaring.
 5. Har du problemer med at sende skema kontakt os på telefon 39 45 25 45.

Som borger eller fagperson kan du altid kontakte IBOS. Har du generelle spørgsmål så send en mail på ibos@kk.dk.