Kategorier
Nyhed

Kom og oplev stemningen: BLINDSTOCK festival hos IBOS den 13. juni

Igen i år åbner vi dørene til årets mest stemningsfulde festival den 13. juni fra kl. 11–17. Træd ind i IBOS’ grønne oase og oplev en dag fyldt med musik, mad, kunsthåndværk og fællesskab.

Tilmeld dig Blindstock via NemTilmeld

Vi håber, at sommervejret viser sig fra sin bedste side, mens IBOS’ to scener fyldes med alt fra klaver- og orgelkoncerter til pop, rock, blues og soul. Mærk energien foran den store scene, nyd duften af kaffe fra Blind Coffee i sommervinden, og udforsk boderne med lækkerier og håndlavede værker i høj kvalitet fra vores værksteder. Frivillige, i gule veste, står altid klar til at hjælpe og sprede godt humør.

Alle er velkomne! Venner og brugere af huset, men også nye ansigter, naboer og nysgerrige.

Se, og mærk stemningen til festivalen sidste år i video nedenfor!

Praktisk info

  • Dato: 13. juni
  • Tid: Festvalpladsen åbner kl. 11 og festivalen slutter kl. 17
  • Sted: IBOS’ grønne gårdhave
  • Gratis adgang: Alle er velkomne!

Festivalen er gratis, men tilmeld dig her – så vi kan sikre plads til alle.

Musikprogram

Foyer Scene

11.00 – 11.15

The Porthviiners
IBOS medarbejderkor med korleder Inger Rydahl.

11.15 – 11.30

IBOS’ Ungekoret

11.30 – 12.00

Aksel Christoffersen
Aksel er 22 år og født blind. Han begyndte allerede som 2-årig at spille klaver, og som 4-årig at gå til klaverundervisning. Han har i det første stykke tid, fået undervisning i klassisk musik, og siden hen i jazz, frem til 2018. Siden 2018 har Aksel selv arbejdet med musikken, med klassisk som sit primære fokus, med komponister som Bach, Chopin, Grieg & Debussy.

Grøn Scene

12.15 – 12.45

Thomas Munk-Petersen trio – Moderne jazz
Thomas har siden sin debut udgivelse “Take-Off” (2021), skiftet fra kvartet til trio format, og sammen Eyal Lovett på klaver, og Carsten Landors på trommer, fordyber trioen sig i at skabe en lyd, der inddrager elementer fra New York, Israel og den nordiske jazzscene. Fra denne sammensmeltning bobler og syder det med inspiration, og trioens udprægede spilleglæde er et tegn på den magi, der kan opstå når forskellige kulturer mødes.

13.00 – 13.30

Ida Marie & The Paragraphs
Ida Marie er tidligere elev på IBOS’ musikprofil. Hun skriver lyttesange med ærlige tekster, der rører sjælen. Hendes energi stråler af kærlighed. Musik har altid været Idas passion, og hendes talent førte hende til Det Jyske Musikkonservatorium. Nu er hun tilbage på IBOS til Blindstock festivalen, klar til at dele sin musik og spille med gamle venner, nemlig IBOS’ husband, The Paragraphs, som er tidligere finalist i handicap Melodigrandprix.

13.40 – 14.00

Jonas Greis’ Ekstreme Univers
Jonas synger sine egne sange, som udspringer af et fantasiunivers som befolkes af ekstreme robotter, mareridt-væsener og feer. Han bakkes solidt op af ”The Paragraphs”.

Foyer Scenen

14.15 – 14.45

Richard Anderson Trio

15.00 – 15.45

Enrico Pieranunzi & Thomas Fonnesbæk Duo
Enrico Pieranunzi/Thomas Fonnesbæk Duo, er en superduo i absolut verdensklasse. Med Pieranunzis imponerende karriere som jazz- og klassisk pianist, samt Fonnesbæks position i verdenseliten af jazzmusikere, byder duoen på en eksplosion af energi på scenen. Deres samspil, kombineret med enestående teknisk kunnen og en imponerende liste af samarbejdspartnere, som fx Chet Baker, Lee Konitz, Sinne Eeg, Lars Jansson, Harvey Mason, Lis Sørensen, leverer de en unik oplevelse for publikum.

Grøn Scene

16.00 – 16.45

John Clausens & Ungekoret
Sanger og guitarist uddannet fra musikkonservatoriet i Esbjerg. John spiller funky rock. Nogen kender John fra programmet X-faktor, hvor han deltog i liveprogrammerne i 2020. John optræder sammen med IBOS Ungekor.

Om BLINDSTOCK

BLINDSTOCK blev afholdt første gang i 2022. Det er en musikfestival med fokus på mennesker og kunstnere med synshandicap samt betydningen og vigtigheden af fællesskab og rollemodeller indenfor kunstens og musikens verden.

Tilbage til nyhedsoversigt